Veelgestelde vragen

  1. Home
  2. Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn producten?

Aansluitend op de wettelijke garantie ontvangt u bij Elegantgordijnen.nl minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op alle artikelen die u bij ons koopt

Hebben jullie ook een showroom waar ik kan komen kijken?

Jazeker, Elegantgordijnen.nl is niet alleen een online gordijnspecialist, maar we hebben ook een echte winkel/showroom in Amsterdam. In de winkel kun je al onze maatwerk producten vinden en de stoffen zelf kunt voelen en zien.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Onze levertijden verschillen per productgroep. Wij leveren maatwerk in ieder geval binnen 7 tot 14 werkdagen, sommige producten sneller dan dat.  Voor meer informatie neem contact met onze klantenservie

Hebben jullie ook een showroom waar ik jullie producten kan bekijken?

Jazeker, Elegant gordijnen is niet alleen een online gordijnspecialist, maar we hebben ook een echte winkel/showroom in Amsterdam . In de winkel kun je al onze maatwerk producten vinden en de stoffen zelf kunt voelen en zien. Er is altijd een gordijnadviseur aanwezig die je met al je vragen kan helpen. Bovendien staat de koffie altijd voor je klaar! We zien uit naar je komst. en nog steeds GRATIS PARKEREN.

Kunnen jullie mij helpen met meten en installeren?

Zeker. Voor elk type raamdecoratie geldt een net even andere meetinstructie. Op deze website geven we zo duidelijk mogelijk aan hoe je het zelf kunt opmeten. Lukt dat niet, of heb je liever dat iemand het ook komt installeren, dan kun je gebruik maken van onze meet & montage service. voor meer informatie neem contact met onze klantenservice.

Menu